Svečanost zatvaranja Twinning Light projekta

Svečanost zatvaranja Twinning Light projekta

Jačanje Agencije za reviziju sustava provedbe programa Europske unije (ARPA) za reviziju Europskog fonda za jamstva u poljoprivredi (EFJP), Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) i Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo (EFPR)

Financiranog u okviru Prijelaznog instrumenta Europske unije za Hrvatsku

 

U četvrtak 23. veljače 2017. u 10:00h, u dvorani Kuće Europe, održala se svečanost kojom se obilježilo zatvaranje Twinning Light projekta – Jačanje Agencije za reviziju sustava provedbe programa Europske unije (ARPA) za reviziju Europskog fonda za jamstva u poljoprivredi (EFJP), Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) i Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo (EFPR).

ARPA je bila korisnica projekta u suradnji s austrijskom Agencijom za europske integracije i gospodarski razvoj, a koja je ujedno i vodeći partner u ime zemlje članice u ovom projektu. Glavni cilj projekta je priprema Republike Hrvatske za dobro financijsko upravljanje EFJP-a, EPFRR-a te EFPR-a u skladu sa zahtjevima Europske unije. Svrha projekta vrijednog 240.858.00 EUR bila je povećanje učinkovitosti Tijela za reviziju (Tijela za ovjeravanje) za reviziju EFJP-a, EPFRR-a i EFPR-a, kroz izradu relevantnih revizijskih procedura i praktičnu izobrazbu. Tim iskusnih stručnjaka iz austrijskih, estonskih, slovenskih, njemačkih, švedskih i finskih nadležnih tijela koji imaju sveobuhvatno znanje na području EFJP-a, EPFRR-a i EFPR-a dao je svoj doprinos da se osigura uspješno provođenje projekta.

Gospođa Mirella Rašić, voditeljica Odjela za političko izvještavanje i analize u Predstavništvu Europske komisije u Republici Hrvatskoj i g. Alfred Finz, dr.sc., državni tajnik u austrijskom Ministarstvu financija održali su pozdravne govore. Potom se nazočnima obratio gospodin Friedrich Schabauer, voditelj projekta u provedbenome partneru iz austrijskog Ministarstva poljoprivrede i šumarstva, okoliša i vodnog gospodarstva; gospođa Sanja Colnago, pomoćnica ravnatelja Agencije, voditeljica Sektora za reviziju ribarskog i poljoprivrednih fondova; te gospodin Neven Šprlje, voditelj projekta u korisničkoj instituciji, ravnatelj Agencije.

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
Povratak
Ispiši stranicu
Dogodila se pogreška.
Error: Unable to load the Article Details page.

Tražilica

Kontakt

ARPA - Agencija za reviziju sustava provedbe programa Europske unije

Adresa: Alexandera von Humboldta 4/V; 10000 Zagreb

 

Kontakt:
Tel: 01/4585-999
Fax: 01/4585-995

 

Pisarnica (kontakt): pisarnica@arpa.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARPA - Agencija za reviziju sustava provedbe programa Europske unije

Adresa: Alexandera von Humboldta 4/V; 10000 Zagreb

 

Kontakt:
Tel: 01/4585-999
Fax: 01/4585-995

 

Pisarnica (kontakt): pisarnica@arpa.hr